Στα Χανιά αύριο η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 09.30 το πρωί, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα θα επισκεφθεί το Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, την Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του αυτοματοποιημένου ρομποτικού συστήματος του Φαρμακείου, η επίσημη έναρξη του Εξωτερικού Παιδοδιαβητολογικού Ιατρείου καθώς και ενημέρωση – επιθεώρηση των εν εξελίξει έργων αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο Γ.Ν. Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live