Στην ακριτική Γαύδο για την πρόληψη ταξίδεψε η οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Στην ακριτική Γαύδο  ταξίδεψε η οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης μετά από πρόσκληση του του Πολιτιστικού συλλόγου του νησιού και τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης  και του Δήμου Γαύδου.Ήταν μία επιτυχημένη  κοινή δράση που είχε στόχο στην πρόληψη και θεραπεία της στοματική υγείας των κατοίκων της Γαύδου.

Η κινητή μονάδα επισκέφτηκε από τις 27 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου το ακριτικό νησί, όπου εξέτασε 65 κατοίκους  και πραγματοποίησε 85 οδοντιατρικές θεραπείες  (όπως σφραγίσματα , εξαγωγές).Τοπικοί φορείς και κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Κρήτης για το ενδιαφέρον της αλλά και την κοινωνική της φροντίδα στο απομακρυσμένο ακριτικό νησί.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Γιώργου Πιτσούλη,Αντιπεριφερειάρχη Πρόληψης (υπευθύνου κινητών Μονάδων)και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τον  οδοντίατρο Γιώργο Παπαδάκη για την εθελοντική του προσφορά, τους εργαζόμενους της κινητής οδοντιατρικής μονάδας, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης  δράσης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live