Στην κορυφή του κόσμου το νερό ΕΤΑΝΑΠ

Κανένα σχόλιο

Για 3η χρονιά η ΕΤΑΝΑΠ- Σαμαριά, ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως του νερού Σαμαριά, απέσπασε σημαντική διάκριση στα βραβεία Superior Taste Award 2021” που διοργανώνει το International Taste Institute, o παγκόσμιος ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών, με έδρα τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ξεχώρισε σε δύο κατηγορίες και απέσπασε βραβεία για τα εξής:

• Το Νερό Σαμαριά / Samaria Natural Table Water έλαβε την ανώτερη διάκριση, καθώς βραβεύτηκε με το Superior Taste Award με αστέρια.

"Sponsored links"

• Το Ανθρακούχο Νερό Σαμαριά / Samaria Sparkling Water έλαβε το βραβείο Superior Taste Award.Πέραν των αντιξοοτήτων της εποχής, το νερό των Λευκών Ορέων, Σαμαριά, διατήρησε τις υψηλές προδιαγραφές του και βρέθηκε για άλλη μία χρονιά στην κορυφή των διακρίσεων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις