Στην Κρήτη κλιμάκιο του Υπ. Υγείας με φόντο την αύξηση των νοσηλειών από κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Kλιμάκιο του υπουργείου Υγείας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο αναμένεται στην Κρήτη, την Τρίτη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να μη φτάσει το σύστημα Υγείας της Κρήτης στα όριά του με φόντο τη συνεχιζόμενη αύξηση των νοσηλειών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δέσποινας Βλεπάκη για το OPEN οι εισαγωγές νοσηλευομένων σε νοσοκομεία του νησιού αυξήθηκαν πάνω από 150% μέσα σε έναν μήνα.

Συγκεκριμένα, ενώ στις 22 Ιουνίου ο αριθμός των νοσηλειών από κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης ήταν 41, έναν μήνα αργότερα ο αριθμός υπερδιπλασιάστηκε καθώς στις 22 Ιουλίου καταγράφηκαν 107 νοσηλείες στο νησί. Ραγδαία είναι η αύξηση και στις εισαγωγές ασθενειών καθώς από 3 που καταγράφηκαν στις 22 Ιουνίου, χθες 22 Ιουλίου είχαμε 23 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό. Πρόκειται για αύξηση μεγαλύτερη του 600%.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live