Στην τελική ευθεία το νέο Τετραετές πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στη «Συνθετική Ψυχοθεραπεία» στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στις 22 Μαρτίου ξεκινά το τετραετές πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στη «Συνθετική Ψυχοθεραπεία» στα Χανιά. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωάννης Ν. Νέστορος ενώ η διοργάνωση γίνεται από τον Τεχνοβλαστό του Πανεπιστημίου Κρήτης «Σύγχρονα Αμφιαράεια», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συνθετικής Ψυχοθεραπείας και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας (eiip). Στην Κρήτη την διοργάνωση στηρίζει το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης και τα μαθήματα θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα Λεκτόριο, (Μίνωος 31).

Το Πρόγραμμα είναι εντατικό και έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απαιτείται φυσική παρουσία στα Χανιά περίπου μια Κυριακή τον μήνα.

Αναλυτικότερα:

"Sponsored links"

  • Μια Κυριακή το μήνα «Εντατικά μετεκπαιδευτικά εργαστήρια».
  • Και επιπλέον τέσσερα «Εντατικά μετεκπαιδευτικά Εργαστήρια» που διαρκούν Σάββατο και Κυριακή σε κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος:

Από το 2009, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας προσφέρει τετραετή κύκλο σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία. Όλοι οι διδάσκοντες και οι επόπτες είναι έμπειροι υψηλόβαθμοι ακαδημαϊκοί διδάσκαλοι εγνωσμένου κύρους τους οποίους έχει επιλέξει το Διοικητικό Συμβούλιο του EUROPEAN INSTITUTE OF INTEGRATIVE PSYCHOTHERAPY. Είναι όλοι τους έμπειροι μάχιμοι Ψυχοθεραπευτές που συνδυάζουν την κλινική εμπειρία με την ερευνητική δραστηριότητα στην Ψυχοθεραπεία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους, καθώς και τελειόφοιτους του Τμήματος Ψυχολογίας και ειδικευόμενους τουλάχιστον στο δεύτερο έτος στην Ψυχιατρική. Προβλέπεται να οργανωθούν ειδικά τμήματα με διαφορετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα απευθύνονται σε κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς.

Για να κλείσουν ραντεβού ή/και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο: 2103214888 & 2103214898, 6972877113.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live