Στην Τουρκία, μαθητές και καθηγητές του Λυκείου Αλικιανού | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ομάδα 5 μαθητών και δύο καθηγητών βρίσκεται στην Καισαρια της Τουρκίας από τις18 Οκτωβρίου στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus μαζί με μαθητές από ακόμα 5 χώρες.

Οι μαθητές φιλοξενουνται σε σπίτια Τούρκων μαθητών του τεχνικού σχολείου Arif Molu.

Η Καισαρεία είναι μια όμορφη βιομηχανική πόλη σε μεγάλο υψόμετρο στο κέντρο της Τουρκίας, που οι υποδομές της αναπτυσσονται ραγδαία.

"Sponsored links"

Οι κάτοικοι εργάζονται σε διάφορα εργοστάσια  οι ιδιοκτήτες των οποίων χρηματοδοτουν γενναία τα σχολεια.

Το θέμα της συνάντησης είναι η παρουσίαση από τους μαθητές των συνθηκών ζωής κάθε χώρας.

Οι μαθητές μας άρτια προετοιμασμενοι απέσπασαν για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις.Στις 22 Οκτωβρίου θα επισκεφθούν την περιοχή της Καππαδοκιας και ένα συγκρότημα με θερμά λουτρά. Οι εντυπώσεις των παιδιών είναι εξαιρετικές. Γευονται παραδοσιακά τουρκικά φαγητα και γλυκα, έρχονται σε επαφή με μια άγνωστη νοοτροπία και κάνουν φίλους από πέντε διαφορετικά κράτη. Διαπιστώνουν τις συνθήκες που επικρατούν σε τουρκικά σχολεία και αξιολογούν πιο ορθολογικά πλέον την ελληνική κατάσταση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις