Στηρίζει ο Δήμαρχος Κισσάμου την διαμαρτυρία της ΕΛΜΕ Χανίων για τη μη έγκριση 11 τμημάτων ΕΠΑΛ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, στηρίζει την παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Χανίων σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2019 στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Είμαστε αντίθετοι με αυτές τις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας για την  μη έγκριση έντεκα (11) τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού μας.  Η ενέργεια αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά σε αριθμό τα τμήματα των σχολείων και αυτό με τη σειρά του την αύξηση του αριθμού των μαθητών μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, με αποτέλεσμα την ελλιπή εκπαίδευση των μαθητών. Επιπλέον με την μη έγκριση των τμημάτων (για το ΕΠΑΛ Κισάμου: Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Διοίκησης και Οικονομίας, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού, Πληροφορικής στη Β τάξη, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων στη Γ΄, ΕΠΑΛ Βρυσών: τμήμα πληροφορικής Β΄ κ Γ΄ τάξη, Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων : Μηχανολογία, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός υδραυλικών εγκαταστάσεων και φυσικού αερίου), οι μαθητές θα αναγκάζονται να επιλέγουν ειδικότητα που δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους και θα φοιτήσουν σε μια ειδικότητα που δεν είναι στην πραγματικότητα της επιλογής τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα  αναγκάζονται να μετακινούνται σε άλλα ΕΠΑΛ του νομού μας με αποτέλεσμα την οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας δεδομένης και της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας.

"Sponsored links"

Εμείς θέλουμε και θα απαιτήσουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας. Και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις