Στη δημοσιότητα οι διάλογοι Άκη – Σμπώκου

Κανένα σχόλιο

Οι συνομιλίες του πρώην Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας με τον πρώην Γενικό Γραμματέα εξοπλισμών του ΥΕΘΑ για το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων
Η δημοσιογραφική ομάδα του zougla.gr έχει στη διάθεσή της από το πρωί και επεξεργάζεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο των συνομιλιών μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου για το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Στην κατοχή μας βρίσκονται έγγραφα και ντοκουμέντα καθώς και δύο μακροσκελείς συνομιλίες 2,5 και πλέον ωρών που έχουν πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικούς τόπους, όπου αποκαλύπτονται συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.

Όλο το υλικό μετά την κατάλληλη επεξεργασία και φυσικά με την απαραίτητη δημοσιογραφική έρευνα θα δημοσιευτεί από το zougla.gr και από τις εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

"Sponsored links"

Για μία μικρή πρόγευση όσων πρόκειται να ακολουθήσουν, δημοσιεύουμε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από τις συνομιλίες μεταξύ του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και του πρώην γενικoύ γραμματέα εξοπλισμών του ΥΕΘΑ, Γιάννη Σμπώκου…
Ο διάλογος:
Άκης: Δεν θα ρθουν τα λεφτά δηλαδή;
Σμπώκος: Ποια;
Άκης: Αυτά που περιμένουμε…
Σμπώκος: Αν δεν υπάρχει εξέλιξη…
Άκης: Δηλαδή δεν κατάλαβα, τι μου λες τώρα… τέλειωσε; Δεν θα ξανάρθουν λεφτά;
Σμπώκος: Σου λέω το εξής. Πρόσεξε..
Άκης: Το κατάλαβα, άλλο θέμα αυτό
Σμπώκος: Πρόσεξε, αν συμβεί αυτό κλείσανε τα πάντα. Δεν μου μιλάει πλέον άνθρωπος. Και κλειδώνονται, αμπαρώνονται για να γλιτώσουν το τομάρι τους.
Άκης: Μάλιστα!
Σμπώκος: Κόσμος ο οποίος ανακατεύτηκε για πάρτη σου και μόνο για πάρτη σου…
Άκης: Τι λες τώρα ρε Γιάννη;
Σμπώκος: Ότι σου λέω, αν αυτό δεν το καταλάβεις…
Σμπώκος: Αναλαμβάνουμε (διακοπή)
Άκης: Μιλάμε τώρα ότι αυτό (διακοπή)
Άκης: Με αυτούς τους ανθρώπους δεν έχει σχέση η υπόθεση.
Σμπώκος: Θα κλωτσήσουνε οι άνθρωποι
Άκης: Έχει σχέση με την άλλη, με αυτούς που είναι στους λογαριασμούς
Σμπώκος: Σου είπα ότι…
Άκης: Δεν νομίζω είναι αυτή
Σμπώκος: Όχι, μιλάμε ευθέως, συγκοινωνούντα δοχεία και ξέρουν με το νι και με το σίγμα…

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live