23.8 C
Chania
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026

Στη ΜΕΘ Παίδων 5χρονο παιδί μετά από ατύχημα σε πισίνα στη Χερσόνησο

Ημερομηνία:

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Το αγοράκι από την Ολλανδία, μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Κώστα Δανδουλάκη, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Καθώς διερευνώνται οι συνθήκες του ατυχήματος, η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ο 36χρονος πατέρας του παιδιού, Ολλανδός τουρίστας που έκανε με την οικογένειά του διακοπές στην Κρήτη, ο 48χρονος προσωρινά υπεύθυνος του ξενοδοχείου, καθώς και ο 47χρονος ναυαγοσώστης, ο οποίος –σύμφωνα με τις πληροφορίες– ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βοηθήσουν, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση και στη συνέχεια εντοπίστηκε μέσα στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του, έχοντας υποστεί και καρδιακή ανακοπή. Χάρη στην άμεση επέμβαση των παρευρισκόμενων και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση που του έγινε επιτόπου, επανήλθαν τα ζωτικά του σημεία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν τεστ μνήμης στον Δήμο Πλατανιά από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δωρεάν τεστ μνήμης πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πλατανιά από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και το Κέντρο Ημέρας Alzheimer Χανίων. Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για τους δημότες.

Μούγιος ή Zhukov: Από απότακτος της ΕΛ.ΑΣ. σε ρόλο διαχείρισης κονδυλίων στο ΥΠΕΣ

Σοβαρά ερωτήματα για τις επιλογές προσώπων σε κομβικές θέσεις...