Στο Δήμο Πλατανιά «Το χαμόγελο του Παιδιού» για προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο

Κανένα σχόλιο

Στο Δήμο Πλατανιά, «Το χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, θα διενεργήσει δωρεάν ιατρικό έλεγχο σε παιδιά.

Το Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός «Το χαμόγελο του Παιδιού» με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς  και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Για την εφαρμογή της δράσης «Το χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής, η οποία θα είναι εγκατεστημένη στο Δημαρχείο του Πλατανιά στο Γεράνι.

"Sponsored links"

Ημερομηνία και ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 από τις 09:00 έως τις 17:00.

Πληροφορίες-Ραντεβού:

Παυλοπούλου Κωνσταντίνα, τηλ. 2821340020, email: kpavlopoulou@platanias.gr

Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live