Στο δικαστήριο o Μπαρμπαρούσης με τον πατέρα του: Αν ο γιος μου εκτίσει την ποινή, είμαι τελειωμένος

Κανένα σχόλιο

Με τον πατέρα του, ο οποίος κατέθεσε υπέρ του, εμφανίστηκε στο Εφετείο Αθηνών ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Έχει καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο καταδικασθείς για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, εμφανίστηκε στο Εφετείο Αθηνών λίγο μετά τις 13:30 μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος κατέθεσε υπέρ του γιου του.

Ο πατέρας του καταδικασθέντα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και υποβασταζόταν από τον γιο του.

"Sponsored links"

Η έδρα του τριμελούς Εφετείου Αθηνών καταδίκασε χθες, Τετάρτη, τον Μπαρμπαρούση σε ποινή κάθειρξης έξι ετών.

«Αν εκτίσει το παιδί μου την ποινή, είμαι τελειωμένος»

«Αν εκτίσει το παιδί μου την ποινή είμαι τελειωμένος. Mέχρι να τυφλωθώ το ‘17 δεν είχα πρόβλημα» σημείωσε.

Απευθυνόμενος στην έδρα, ο πατέρας του καταδικασθέντα διευκρίνισε πως ο γιος του ασχολείται με τα χωράφια, βοηθά τον ίδιο και τη μάνα του και μένει μαζί τους στο χωριό.

Τα τρία παιδιά του (10, 9, 8 ετών) όταν έκλεισαν τον Μάρτιο τα σχολεία ήρθαν, επίσης, στο χωριό. Μένουν με τη μητέρα τους στην Αθήνα, τους πληρώνει 1.500 ευρώ διατροφή, είπε.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Μπαρμπαρούση έχει καταθέσει αίτημα για ανασταλτική ισχύ της ποινής.

Στο δικαστήριο είναι σε εξέλιξη από τις 10:30 η διαδικασία των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των καταδικασθέντων, ενώ στη συνέχεια αναμένεται η εισαγγελική πρόταση σχετικά με το ποιες ποινές θα λάβουν αναστολή και ποιες όχι.

sputniknews.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live