Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων για την υπόθεση της Αγίας Σκέπης

Κανένα σχόλιο

Και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής αναμένεται να είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της Αγίας Σκέπης.

Ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης του γηροκομείου στα Χανιά οδεύει προς αναβολή, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων θα είναι ο 25ος κατηγορούμενος, τη στιγμή όπου στη θέση του κατηγορούμενου βρίσκεται και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης. Κατηγορούμενοι επίσης είναι οι δύο ιδιοκτήριες της δομής καθώς και ο γενικός ιατρός οι οποίοι εδώ και 13 μήνες βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές.

Σημειώνουμε ότι η ποινική δίωξη του κ. Καλογερή προχωρά κανονικά παρά το απαλλακτικό βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών που είχε λάβει μετά από προσφυγή του καθώς το αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου έκανε δεκτή της πρόταση του Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου για αναίρεση της απαλλαγής. Το σκεπτικό του Εισαγγελέα που έγινε δεκτό ήταν ότι δεν μπορεί να παραπέμπεται ο προκάτοχος του κου Καλογερή Απόστολος Βουλγαράκης και να απαλλάσσεται ο νυν Αντιπεριφερειάρχης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι:

"Sponsored links"

Παράβαση καθήκοντος

Πλαστογραφία

Χρήση πλαστού

Έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού

Ηθική αυτουργία σε έκδοση ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού

Δικαστική χρήση ψευδούς πιστοποιητικού

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live