15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων η 20η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας – Δρώμενα μαζί με την «Παραδοσιακή Στράτα» του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο αναβίωσης της«Παραδοσιακής Στράτας»,που διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Τρίτη 30 Αυγούστου2022, ενώνει την Παράδοση με τον Εθελοντισμό και αναδεικνύει την κουλτούρα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, τη διάδοση του εθελοντισμού, ενώ παράλληλα, στέλνει μηνύματαΑγάπης,Αλληλεγγύης, Ελπίδας και Πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης 30/08 στη Στράτα μαζί με τον Παραδοσιακό Όμιλο Χανίων“Ο Ψηλορείτης”, θα μετέχει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Χανίων “Ο Άγιος Ιωάννης”, ο οποίος θα διεξάγει την 20η Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Τάλω, στο Φρούριο Φιρκά στις 19:30 γιατην λαμπαδηδρομία με τους εθελοντές αιμοδότες και την ίδια ώρα από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο για την Παραδοσιακή Στράτα, για να συναντηθούν όλοι μαζί στην πλατεία του Γυαλί Τζαμί.

Από εκεί όλοι μαζί, με κατεύθυνση προς την οδό Τσουδερών, θα δώσουν το «παρών» στη δράση του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» και θα καταλήξουν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Χανίων (Τριμάρτυρη), όπου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η αφή της φλόγας. Τον βωμό θα ανάψει η Χανιώτισσα Άννα Ντουντουνάκη, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στην πλατεία της Μητρόπολης.

Σας καλούμε να παραστείτε και να συμμετέχετε σε μια βραδιά Εθελοντισμού και Παράδοσης!

“Στον τόπο τούτο δίνουμε το αίμα το δικό μας

για την ελευθερία μας και το συνάνθρωπό μας”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ