25.8 C
Chania
Thursday, July 10, 2025

Στο Ηράκλειο τη Δευτέρα ο Β. Αποστόλου

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης θα πραγματοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου και θα έχει σειρά συναντήσεων σχετικά με τα θέματα αρμοδιότητάς του.

Ειδικότερα, πέραν των συναντήσεων με τον Περιφερειάρχη και το Δήμαρχο Ηρακλείου, θα επισκεφθεί το ΕΘΙΑΓΕ Ηρακλείου και τη γεωργική σχολή Μεσσαράς, ενώ θα συμμετάσχει σε δύο ανοιχτές συζητήσεις με φορείς και πολίτες στις Μοίρες και στις Αρχάνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

9:00 – 9:30      Επίσκεψη στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ) Ηρακλείου.

10:00 – 10:30   Συνάντηση με τον αιρετό περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρο.

10:45 – 11:30   Συνέντευξη τύπου ( στο δημαρχείο ).

11:30-12:00     Συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Λαμπρινό Βασίλειο.

13:00-13:30    Επίσκεψη στη γεωργική σχολή Μεσσαράς.

13:30-15:00     Συνάντηση – συζήτηση με φορείς και αγρότες της περιοχής στο πολύκεντρο των Μοιρών. Ομιλία του υπουργού.

15:00 – 17:00   Γεύμα στις Μοίρες.

17:00 – 20:00   Ανοιχτή συζήτηση με φορείς και πολίτες στη πλατεία των Αρχανών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τραμπ, η ισοπεδωμένη Γάζα και οι αιματοβαμμένες business της ειρήνης

Δύο εβδομάδες αφότου διέταξε τον βομβαρδισμό των βασικών πυρηνικών...

Αγορά εργασίας: Αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα – Tα επαγγέλματα που θα κυριαρχήσουν

Οι σύγχρονες ανάγκες για μετάβαση προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής,...