15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στο “ΚΡΗΤΗ Ι” της ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά»

Ημερομηνία:

Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι θεσμικών & τοπικών φορέων, Ολυμπιονίκες, κορυφαίοι Καθηγητές Ιατρικής,  παιδαγωγοί.

Η ANEK LINES, στηρίζοντας το αέναο ταξίδι της γνώσης και τις μελλοντικές γενιές, φιλοξένησε με εξαιρετική επιτυχία στο «ΚΡΗΤΗ Ι», την Κυριακή 20 Μαρτίου, την ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά».

Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε η επιστημονική επιτροπή της Κρητικής Διατροφής και η Daskalakis  congress – trv, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι θεσμικών & τοπικών φορέων, Ολυμπιονίκες, κορυφαίοι Καθηγητές Ιατρικής,  παιδαγωγοί.

Ανοίγοντας την ημερίδα, η κα Υρώ ΔασκαλάκηΠρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε την ΑΝΕΚ LINES και τους ανθρώπους του «ΚΡΗΤΗ Ι», για την σημαντική στήριξή τους στην υλοποίηση της ημερίδας, αλλά και την ζεστή φιλοξενία.

φγ

Η αεικίνητη κα Υρώ Δασκαλάκη, καλωσορίζει ομιλητές  και παριστάμενους, στην ημερίδα «Για μια Ελλάδα με Μέλλον και Παιδιά». ως  Πρόεδρος της  διοργανώτριας επιστημονικής επιτροπής  Κρητική Διατροφή και Daskalakis congress – trv

Την έναρξη των εργασιών σήμανε ο κος Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, αναδεικνύοντας τη σημασία και τη δύναμη της ελληνικής οικογένειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
φγ

Η πρώην υπουργός κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, στο χαιρετισμό της ανέδειξε την αξία της ελληνικής οικογένειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αναπτύχθηκαν θέματα που έφεραν στο προσκήνιο σημαντικές προκλήσεις για την ανάπτυξη και ενίσχυση της οικογένειας στη χώρα μας.

Ενδεικτικά, ο κ. Δημήτρης ΧανιώτηςΚαθηγητής Ιατρικής και Πρόεδρος Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με βάση δημογραφικά δεδομένα  σημείωσε ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας στο διάστημα 2011-2020 μειώθηκε κατά μισό εκατομμύριο, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα σήμερα αποτελεί «μια ραγδαία γηράσκουσα χώρα, όπου σημειώνονται περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις».

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν αναλυτικές τοποθετήσεις από ειδικούς σχετικά με ζητήματα αναπαραγωγής καθώς και την σχέση διατροφής και γονιμότητας, ενώ ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Άρσης ΒαρώνΠύρρος Δήμας, μέσα από το μήνυμά του, εστίασε στη σημασία της οικογένειας στην πορεία ενός Πρωταθλητή.

γξ

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας, σε μήνυμά του, εστίασε στη σημασία της οικογένειας στην πορεία ενός Πρωταθλητή.

Η  ημερίδα ολοκληρώθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας με την ομιλία του Κλινικού Ψυχολόγου, Ιωάννη Καλλά, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους γονείς ανέφερε ότι «Η αγάπη μπορεί να γίνει το θερμοκήπιο όπου θα ανθίσουν τα παιδιά».

Με το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο κέρασμα, στο οποίο προσφέρθηκαν από το φιλόξενο πλήρωμα της ΑΝΕΚ LINES, σαρακοστιανές – και όχι μόνο- γεύσεις  από την ελληνική και την κρητική κουζίνα, καθώς και παραδοσιακά νόστιμα γλυκίσματα. Παλμό στην εκδήλωση έδωσαν τα νεανικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της “Φοιτητικής Ενωσης Κρητών Αττικής” και της Ένωσης Κρητών η “Ομόνοια”

"google ad"

φγ

Με  τους όμορφους δυναμικούς χορούς τους, ξεσήκωσαν τους παριστάμενους τα μικρά κρητικόπουλα

δφ

Παραδοσιακές  γεύσεις και νόστιμα γλυκίσματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι 

σδ

Παραδοσιακές  γεύσεις και νόστιμα γλυκίσματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με το πέρας της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι 

Η ΑΝΕΚ LINES με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά και πιστή στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας. Με οδηγό την αισιοδοξία η εταιρεία συμβάλλει δυναμικά σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μέσα από τη γνώση, ανοίγοντας πανιά για ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές και τη χώρα μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ