17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Στο κόμμα του Μπογδάνου η Λατινοπούλου: “Μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας”

Ημερομηνία:

Με βίντεο της στα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανακοίνωσε πως θα συμπορευτεί πολιτικά με την Εθνική Συμφωνία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο«ώστε να βοηθήσουν την Εθνική Δημιουργία να είναι εντός του κοινοβουλίου στις ερχόμενες εκλογές».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία κατά καιρούς έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις απόψεις και τα σχόλιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν».

«Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτηση της.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για την προσχώρηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην «Εθνική Δημιουργία» και βλέπει πως μαζί της θα πάνε μακριά με το κόμμα του.

«Με την κα Λατινοπούλου συζητάμε, ζυμωνόμαστε, βρισκόμαστε σε μία ανταλλαγή απόψεων εδώ και πολύ καιρό. Εξέβαλε θετικά στη χθεσινή της ανακοίνωση για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Οι νέοι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουμε φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, συγκροτούμε έναν πυρήνα με φωνή, ορμή και δύναμη. Λίγοι άνθρωποι εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες που ίσως έχει ξεχάσει η Νέα Δημοκρατία, τις οποίες εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί».

Παράλληλα, ο κ. Μπογδάνος δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει κάποιο αξίωμα η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα της «Εθνικής Δημιουργίας», αναφέροντας: «Πρέπει να έχει ένα αξίωμα και αυτό το συζητάμε εσωτερικά. Ενδεχομένως σύντομα να κάνουμε και μία ανακοίνωση».

Όσο για τις θέσεις της Λατινοπούλου, οι οποίες έχουν προκαλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ