20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στο Ρεκόρ Γκίνες Κώστας και Γεράσιμος – Tερματισμός και συγκινητική υποδοχή

Ημερομηνία:

Mε την ένθερμη υποδοχή πολιτών και προσώπων της Πολιτικής σκηνής και σε κλίμα συγκίνησης, τερμάτισαν λίγο πριν τις 11:00, ο Κώστας Βαρουχάκης και ο Γεράσιμος Στυλιανακάκης στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης στην παραλία Κισάμου, οι οποίοι κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες του 2014, των 161Χλμ σε 24 ώρες σπρώχνοντας αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς διένυσαν σχεδόν 163 χιλιόμετρα.

Ο Κισαμίτης υπεραθλητής που τα τελευταία χρόνια πασχίζει για το ΕΕΕΕΚ Κισάμου και για τα ίσα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία.

Η επιτυχημένη προσπάθεια έλαβε σε κυκλική διαδρομή (των 1680μ. κάθε στροφή) στην Παραλία Γηπέδου στην Κίσαμο, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το πρωί στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης πριν την παραλία.

Μετά τον τερματισμό του, ο Κώστας τόνισε ότι αυτή ήταν «ακόμη μια πράξη για τα παιδιά μας, καθώς αξίζουν να έχουν κάθε ελπίδα, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες με όλους».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαρκή προσπάθεια του Κώστα Βαρουχάκη, για τα παιδιά ΑμεΑ.

Ακολούθως, η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Κισάμου Βασιλική Πανδή, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον Κώστα για την προσφορά του στην καλύτερη ποιότητα ζωής των μαθητών του ιδρύματος.

Ο Αντιδήμαρχος παιδείας Γιώργος Χαχλάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Κισάμου, συνεχάρη την μεγάλη προσπάθεια, λέγοντας πως ο Δήμος και οι πολιτεία θα είναι αρωγοί σε κάθε τέτοια κίνηση.

biskotto.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ