15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στ. Αρναουτάκης: Η επανάσταση του 1821 είναι πηγή έμπνευσης για το μέλλον

Ημερομηνία:

«Η επανάσταση του 1821 είναι πηγή έμπνευσης για το μέλλον», τονίζει στη δήλωση του για την εθνική επέτειο ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ τονίζει πως ο αγώνας των Ελλήνων παραμένει επίκαιρος και δείχνει το δρόμο της ενότητας και της αισιοδοξίας.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

«Ο αγώνας των Ελλήνων το 1821 για την Ελευθερία παραμένει διαχρονικά επίκαιρος. Μας κάνει εθνικά υπερήφανους. Μας δείχνει το δρόμο για να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες με ενότητα και αισιοδοξία.

Η Περιφέρεια Κρήτης, τιμά την 25η Μαρτίου, ως την επέτειο εκείνη που συμβολίζει τον αγώνα του Ελληνισμού για μια πατρίδα ελεύθερη, για τη δικαιοσύνη και τον ανθρωπισμό.

Η Επανάσταση του 1821 είναι πηγή έμπνευσης για το μέλλον, δικαιώνει τις θυσίες του λαού μας και δημιουργεί μια προοπτική αναστοχασμού για τις επόμενες γενιές».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...