Στ. Αρναουτάκης: «Ταυτότητα, ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και πιστοποίηση των προϊόντων μας είναι η συνταγή της επιτυχίας» – Νέο πρόγραμμα προβολής ενός εκατομμύριου ευρώ σε Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία

Κανένα σχόλιο

«Τα προϊόντα της Κρήτης μπορούν να κατακτήσουν τις αγορές και της Ελλάδος και του εξωτερικού», τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης χαιρετίζοντας το 11ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων. 

Το φόρουμ που αφορά τα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής και super market, γίνεται από τα τέσσερα επιμελητήρια της Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) στις Γούρνες Ηρακλείου. 

«Ως Περιφέρεια, πάντα με την υποστήριξή μας σε αυτό το κορυφαίο γεγονός, βρισκόμαστε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο για την προώθηση των προϊόντων μας. Η προσπάθεια είναι συνεχής, δεν εφησυχάζουμε και θέλουμε την στήριξη όλων», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης. 

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε ο Σταύρος Αρναουτάκης μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλει η αγροδιατροφική σύμπραξη έχει μπροστά της μια ακόμα πρόκληση με μεγάλο πρόγραμμα για την προώθηση των προϊόντων στο οποίο θα γίνει προβολή σε Ελλάδα, Γαλλία και Γερμανία η οποία θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ και θα είναι αποκλειστικά για την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων. 

«Ταυτότητα, ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και πιστοποίηση των προϊόντων είναι η συνταγή της επιτυχίας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, υπογραμμίζοντας πω μόνο τα ποιοτικά προϊόντα μπορούν να πάνε μπροστά. Ο Σταύρος Αρναουτάκης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους εκθέτες και συμμετέχοντες ευχαριστώντας τους για όλη αυτή την προσπάθεια και προέτρεψε τους ξενοδόχους και τους Διευθυντές των ξενοδοχείων να αγοράσουν τα κρητικά προϊόντα.

«Οι ξενοδόχοι και οι διευθυντές πρέπει να το δουν ακόμα πιο ζεστά. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να μπούνε μέσα στα ξενοδοχεία, να δείξουμε και στους τουρίστες την ποιότητα και να τα ζητήσουν στις αγορές του εξωτερικού όταν θα επιστρέψουν», σημείωσε, ευχόμενος επιτυχημένη πορεία της διοργάνωσης.

Το 11ο Παγκρήτιο Forum διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, με τη στήριξη και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live