Στ. Κούλογλου: Σε αυτό τον οικονομικό πόλεμο, αν είναι να μας εκτελέσουν, να πάμε με ψηλά το κεφάλι

Κανένα σχόλιο

«Βρίσκεται σε εξέλιξη ένας οικονομικός πόλεμος και οι υπόλοιπες συντηρητικές κυβερνήσεις της Ε.Ε νιώθουν να απειλούνται από την ελληνική  κυβέρνηση» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Πρόσθεσε δε πώς για τις κυρίαρχες ευρωπαικές ελίτ «η Ελλάδα χρησιμοποιείται ξανά ως ο κακός μαθητής για να συνετιστούν χώρες όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία και να ακολουθήσουν την ίδια μνημονιακή πολιτική.»

Ο Στέλιος Κούλογλου, ερωτηθείς για την διέξοδο ενός δημοψηφίσματος αν δεν υπάρξει συμφωνία  υπογράμμισε πώς «αν οι δανειστές αποφασίσουν να εκτελέσουν την χώρα και την κυβέρνηση της, πρέπει να πάμε στην εκτέλεση με ψηλά το κεφάλι. Αν αυτό σημαίνει δημοψήφισμα ή κάτι άλλο ας το χειριστούν οι αρμόδιοι. Αλλά δεν πρέπει να παραδοθούμε»

"Sponsored links"

Τέλος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε το γεγονός πώς δεν «κόπηκε με νόμο ο ομφάλιος λώρος ανάμεσα στην εκάστοτε κυβέρνηση με την ΕΡΤ» και δικαιολόγησε εν μέρει τις αντιδράσεις για την επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της νέας ΕΡΤ, επισημαίνοντας πώς «ναι μεν ο κ. Ταγματάρχης είχε θετικό απολογισμό κατά την προηγούμενη θητεία του και γνωρίζει καλά την ΕΡΤ, αλλά από την στιγμή που ήταν φανερό πώς θα προκύψουν τόσες αντιδράσεις θα μπορούσε να βρεθεί μία άλλη επιλογή. Και υπήρχαν τέτοιες»

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις