Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Χανίων κατά τη συνάντηση Διγαλάκη – Σημανδηράκη για τα κτίρια στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα επικοινωνίας του ΠΕΦ πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο στις 4.30 με αφορμή τη συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Βασίλη Διγαλάκη και του Δήμαρχου Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται μικροφωνική συγκέντρωση στις 7μμ στην πλατεία αγοράς για την εκδίκαση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου/ Zackie Oh ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή συνέλευση στην αγορά για τα μέτρα της καραντίνας στις 8.00 μ.μ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live