Συγκέντρωση παιδικών βιβλίων και επιτραπέζιων παιχνιδιών από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων βρίσκονται σε συνεχή διαδικασία αναβάθμισης και εμπλουτισμού του υλικού τους, με σκοπό την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, συγκεντρώνουν δωρεές τόσο σε παιδικά βιβλία όσο και σε επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία θα τεθούν στη διάθεση των παιδιών των Κέντρων αλλά και σε άπορες οικογένειες.

Οι δωρεές σε βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια θα παραλαμβάνονται από τις 20 έως και τις 31 Ιανουαρίου στα ακόλουθα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας:

"Sponsored links"

  • Κ Π Δ. ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ

Υπεύθυνη: Ελένη Καρτσωνάκη

Εργατικές Κατοικίες Λενταριανά

Τηλ: 2821050013

  • ΚΠΔ. ΠΑΧΙΑΝΩΝ

Υπεύθυνη: Αργυρώ Κατσιγιαννάκη

Διεύθυνση:16ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Σκουλά

Τηλ :2821090580

  • Κ Π Δ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

    "Sponsored links"

Υπεύθυνη: Λίζα Τζιγκουνάκη

Διεύθυνση: Πολογιώργη

Τηλ:2821059903

  • Κ. Δ. Α.Π. ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Υπεύθυνη: Χατζηπανάγου Χρυσή

Νικηφόρου Επισκόπου 31

Τηλ:2821020112

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας των Κέντρων είναι: Τρίτη και Παρασκευή 11.00 έως 19:00. Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο 8.00 έως 16:00.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις