18.2 C
Chania
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

«Για το Βαγγέλη ρε παιδιά, θα είμαστε όλοι εκεί», το σύνθημα φίλων του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκεντώνονται για να τιμήσουν τη μνήμη του

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το ερχόμενο Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, οι διαδικτυακοί φίλοι του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη για να τον τιμήσουν και να φωνάξουν για μία ακόμη φορά, με τη δύναμη της καρδιάς τους, να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα σχεδόν δέκα μήνες από τον εντοπισμό του νεκρού φοιτητή κοντά σε ένα ρέμα λίγα μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων όπου και σπούδαζε.

Το εντυπωσιακό είναι πως παιδιά κάθε ηλικίας συνεχίζουν να απαιτούν δικαίωση της μνήμης του προκαλώντας συγκίνηση στην οικογένεια του κρητικόπουλου που θρηνεί ακόμη για τον τραγικό επίλογο στο βιβλίο της ζωής του.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελαιοπαραγωγή: Εκτιμήσεις για μια πολύ καλή χρονιά – Προϋπόθεση η σωστή καρπόδεση

Δυστυχώς, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να πάει κάτι στραβά... Ευνοϊκές...

Φραγκίσκος Παρασύρης: Ραγδαία αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στην Ανατολική Κρήτη

«Η ραγδαία αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στην Ανατολική Κρήτη...

Σύσκεψη στο Ηράκλειο για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τους πολέμους και το κλείσιμο της Βάσης της Σούδας

Σύσκεψη στο Ηράκλειο από την Παγκρήτια Επιτροπή Ενάντια στις Βάσεις. Συμφωνία για κινητοποίηση στις 17 Μαΐου στα Χανιά με αιτήματα απεμπλοκής από πολέμους και κλείσιμο της Βάσης Σούδας.

«Ο Καραγκιόζης και το Πυθάρι»: Μαγιάτικη κωμωδία από το Θέατρο Σκιών Κρήτης

Το Θέατρο Σκιών Κρήτης παρουσιάζει την Κυριακή 3 Μαΐου στο Θύραθεν την κωμωδία «Ο Καραγκιόζης και το Πυθάρι». Κρατήσεις στο 2810711196.