16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο: «Ο δολοφόνος θα καταδικαστεί – Οι νόμοι όμως πάσχουν»

Ημερομηνία:

Για το πώς βιώνει την απώλεια της 21χρονης κόρης της που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με τον πιο άδικο τρόπο, μίλησε η μητέρα της λέγοντας «δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλήθεια» και πρόσθεσε «είναι αβάσταχτο. Κάποιες φορές μου φαίνεται αβίωτη η κατάσταση, κάποιες φορές βιώσιμη. Κάποιες στιγμές νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Πολύ δύσκολα».

«Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει»

Η μητέρα της 21χρονης Έμμας μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε επίσης και στην απόφαση δικαστηρίου να επιβάλλει πρόστιμο 16.000 ευρώ σε έναν άνθρωπο που παρέσυρε και σκότωσε ένα 14χρονο κορίτσι.

«Δεν έχω να πω πολλά αλλά πραγματικά δεν θέλω να σκεφτώ καν πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν το παιδί τους και ο δολοφόνος του είναι ελεύθερος. Νομίζω ότι ο πόνος εκατονταπλασιάζεται γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος του παιδιού σου δεν θα πληρώσει. Εγώ χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Κατερίνα Τζιάλα γιατί χάρη στον αγώνα της έγινε κακούργημα αντί για πλημμέλημα να χτυπήσεις, να σκοτώσεις και να εγκαταλείψεις άνθρωπο. Ο δολοφόνος του δικού μου του παιδιού θα καταδικαστεί. Οι νόμοι αυτής της χώρας πάσχουν. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον θυμό και την απογοήτευσή μου. Είμαι Ελληνίδα πολίτης και το κράτος δεν με προστατεύει», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία. «Ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί μου ήταν σεσημασμένος και σκότωνε παιδιά με ναρκωτικά. Δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Δεν είχε χαρτιά και ήταν σεσημασμένος για διακίνηση ναρκωτικών. Ήταν ελεύθερος με την ανοχή του κράτους. Του έδωσαν ένα όπλο και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να πατήσει την σκανδάλη».

«Το ζήτημα είναι η πρόληψη»

Τέλος, η μητέρα της 21χρονης τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη «Το θέμα μας δεν είναι μόνο η τιμωρία μετά αλλά η πρόληψη. Να μην συμβεί κάτι», είπε ακόμα. «Το μεγαλείο ψυχής δεν ήταν δικό μας αλλά του παιδιού μας», τόνισε η κα Καμπάκη αναφερόμενη στην δωρεά των οργάνων της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινό bazaar στα Κουνουπιδιανά από τον Σύλλογο “Ορίζοντας”

Πασχαλινό bazaar με δώρα και όμορφες χειροποίητες λαμπάδες, διοργανώνει...

Η “Άνοιξη της Κοραή” 2024: Χανιά, βιώσιμη πόλη

Τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Είναι...

Ποδηλατοπορεία από τα σχολεία της Κοραή

Στην ποδηλατοπορεία με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις...