Συζήτηση/στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Γυναίκες και πολιτική: Εμπειρίες και προβληματισμοί»

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων διοργανωνει το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, συζήτηση/στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Γυναίκες και πολιτική: Εμπειρίες και προβληματισμοί».

Συμμετέχουν οι: Μαριέττα Γιαννάκου, π. επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, π. υπουργός

Εύη Χριστοφιλοπούλου, επικ. καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης ΕΑΠ, π. υπουργός, βουλευτής

"Sponsored links"

Μαρία Ρεπούση, αναπ. καθηγήτρια Ιστορίας ΑΠΘ, π. βουλευτής και

Βάλια Βαγιωνάκη, βουλευτής Χανίων

Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Ειρήνη Μάρη, ψυχολόγος, εμπειρογνώμων σε θέματα φύλου και ο Ματθαίος Φραντζεσκάκης, δημοσιογράφος.

Θα προηγηθεί σύντομη ομιλία του Νίκου Κορνήλιου, σκηνοθέτη της ταινίας «ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ».

Η ταινία προβλήθηκε στον ίδιο χώρο, στις 8 Μαρτίου, ως το πρώτο μέρος του αφιερώματος του Πνευματικού Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις