Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής και τήρηση ενός λεπτού σιγής για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, πληροφορηθείς την είδηση της απώλειας του πρώην Υπουργού και βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσου Βολουδάκη, έλαβε το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήθελα να αποσπάσω την προσοχή σας για λίγο και να διακόψω για ένα συμβάν απολύτως ανθρώπινο, αλλά και απολύτως σπαρακτικό, που συνέβη μόλις λίγη ώρα πριν και αφορά σε έναν αγαπημένο συνάδελφο και φίλο, τον Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά από το Σάββατο και μετά. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως τόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας, αλλά μας είχε ξεγελάσει η έλευσή του στη Βουλή και η συμμετοχή του τις τελευταίες ημέρες, αλλά δυστυχώς μόνο μας είχε ξεγελάσει. Επανέκαμψε το «θηρίο» αυτής της δύσκολης ασθένειας και πριν από λίγο απεβίωσε.

"Sponsored links"

Ένας εξαίρετος φίλος, αγαπημένος συνάδελφος που εκπροσώπησε το Νομό Χανίων επάξια επί σειρά ετών, και υπηρέτησε γόνιμα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η γυναίκα του και τα τρία του ανήλικα παιδιά πρέπει να νιώσουν τη στοργή και τη συμπαράσταση όλων μας.

Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα η οποία, ξέρετε, όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δραστηριότητες της καθημερινότητας, τις συντρίβει και τις παραμερίζει και τις κάνει να φαίνονται τόσο πρόσκαιρες και τόσο ασήμαντες. Βεβαίως η ζωή συνεχίζεται, αλλά αυτή η ζωή που συνεχίζεται για εμάς και όχι για τον Μανούσο Βολουδάκη θα πρέπει από εδώ και πέρα να περιέχει και μια τρυφερή, στοργική και υπερήφανη μνήμη γι’ αυτόν τον άξιο συνάδελφο, τον άξιο εκπρόσωπο του κρητικού λαού που τόσα πρόσφερε στην πατρίδα και στον κοινοβουλευτισμό».

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη. Στη συνέχεια το λόγο πήραν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live