19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εκδήλωση: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κρήτη»

Ημερομηνία:

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Κρήτη» συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, «Αίθουσα Καστελλάκη», το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Europe Direct Κρήτης.

Η εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε τρεις θεματικές ενότητες

  • Την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα συζητήσουν η υπεύθυνη Τύπου του Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Ελβίρα Φόρτε, η αναπληρώτρια επικεφαλής της ομάδας Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Νέλλη Παλαιολόγου, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης (ΕΛΚ) και ο communication manager του Εurope Direct Κρήτης Νικόλας Μωραϊτάκης.
  • Την αναπτυξιακή στρατηγική της Κρήτης θα παρουσιάσει ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ η υπεύθυνη της ομάδας Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Εύη Γεωργίτση θα αναπτύξει τη συνεισφορά της ΕΕ στην Κρήτη.
  • Την Πολιτική Ενέργειας της ΕΕ θα συζητήσουν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα της περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης και ο διευθυντής περιεχομένου του περιοδικού «διαΝΕΟσις» Θοδωρής Γεωργακόπουλος. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Χάρης Φλουδόπουλος.

Tην Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο IBIS Hotel Heraklion Central το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν εργαστήριο για τους δημοσιογράφους της Κρήτης σχετικά με τα «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczvIwDawKfcj4LMAu6ls4TsSdemmoQhD2nJGvtz5uBTixJZQ/viewform?usp=sf_link

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...