Συμμετέχει η ΠΟΕ ΟΤΑ στη 48ώρη πανελλαδική απεργία

Κανένα σχόλιο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 11.00 το πρωί και από εκεί θα κάνουν πορεία προς την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έχει προγραμματισθεί για τις 11.30 το συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Θα συμμετάσχουν επίσης στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 και συγκεκριμένα στις 11.00 το πρωί, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει προγραμματίσει μηχανοκίνητη πορεία από τα γραφεία της Ομοσπονδίας προς το κέντρο της Αθήνας. Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιήσουν και Σύλλογοι-Μέλη σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας.

"Sponsored links"

Μετά την ολοκλήρωση της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, θα γίνουν διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις και καταλήψεις προκειμένου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συζητήσουν, να εκτιμήσουν και να αποφασίσουν κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων με νέα 48ωρη Πανελλαδική Απεργία τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι Γενικές Συνελεύσεις θα γίνουν εν’ όψει της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά της πολιτικής των μνημονίων που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ εντολής της τρόικας και η οποία στέλνει όλο και περισσότερους στην ανεργία μέσω της δήθεν «διαθεσιμότητας» και «κινητικότητας», ισοπεδώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και  εξαθλιώνει το λαό.

Θα πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στην αδιέξοδη-καταστροφική πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι δανειστές και υπηρετεί η δικομματική κυβέρνηση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live