Συμμετέχει και ο ΣΕΠΕ Χανίων στη σημερινή κινητοποίηση των Χανίων ενάντια στην υποβάθμιση σχολείων

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΕΠΕ Χανίων συνεχίζει τον αγώνα για να παρθεί πίσω η απόφαση για υποβάθμιση των σχολείων του Σκινέ-Φουρνέ και της Καντάνου, αλλά και όλων των σχολείων και τμημάτων που υποβαθμίστηκαν και συγχωνεύτηκαν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Ενώνουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας με τους γονείς, γιατί ο αγώνας είναι κοινός και καλούμε μαζικά τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη μηχανοκίνητη πορεία σήμερα Πέμπτη 29/09, στις 6.30μ.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς.

"Sponsored links"

Το κάλεσμα των γονέων:

«Όχι στην υποβάθμιση των σχολείων μας!!!

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης, οι Ενώσεις Γονέων των Δήμων Χανίων, Κισσάμου και Αποκόρωνα και οι Σύλλογοι και εκπρόσωποι Γονέων των δημοτικών σχολείων Καντάνου, Σκινέ-Φουρνέ και Κουντούρας ενώνουμε τις δυνάμεις μας και απαιτούμε να μην υποβαθμιστούν τα σχολεία μας!

Μετά από δύο χρονιές πανδημίας και υπολειτουργίας των σχολείων, με τα τεράστια μορφωτικά κενά που έχουν συσσωρευτεί, το να αντιμετωπίζονται τα παιδιά μας σαν απλοί αριθμοί, με βάση το ισχύον εχθρικό νομοθετικό πλαίσιο που κρατάει δεκαετίες και να καλούνται σήμερα, εν έτη 2022, να στριμωχτούν σε συνθήκες συνδιδασκαλίας ή σε 25άρια τμήματα, είναι τουλάχιστον καταστροφικό!

Ξέρουμε ότι η Κάντανος και ο Σκινές-Φουρνές είναι δύο από τις δεκάδες υποβαθμίσεις στον νομό και τις εκατοντάδες σε όλη τη χώρα! Την προηγούμενη χρονιά ήταν άλλα τόσα και την επόμενη, αν δεν πάρουμε τα μέτρα μας, πολλά περισσότερα!

Οι γονείς είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να στριμωχτούν οι ανάγκες των παιδιών μας στη μόρφωση, στα στενά αριθμητικά σας όρια!

Απαιτούμε από τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Χανίων και Κρήτης, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας:

  • Να παρθεί πίσω η απόφαση για υποβάθμιση των σχολείων στην Κάντανο και τον Σκινέ-Φουρνέ!
  • Να μην υποβαθμιστεί κανένα σχολείο στα Χανιά, αλλά και σε κανένα νομό της Κρήτης!

Καλούμε όλους τους γονείς σε μαζική συμμετοχή στη μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης των Χανίων, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 6.30μμ στην πλ. Δημοτικής Αγοράς!

Να μη λείψει κανείς!

"Sponsored links"

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς μας να στηρίξουν την κινητοποίησή μας! Ο αγώνας μας είναι κοινός!

 

Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης

Ένωση Γονέων Δ. Χανίων

Ένωση Γονέων Δ. Κισσάμου

Ένωση Γονέων Δ. Αποκόρωνα

Σύλλογος Γονέων Δ.Σ. Καντάνου

Εκπρόσωποι  Γονέων Δ.Σ. Σκινέ-Φουρνέ

Σύλλογος Γονέων Δ.Σ. Κουντούρας»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live