Συμμετοχή Δήμου Χανίων σε διεθνές σεμινάριο στην Καλαβρία

Κανένα σχόλιο

Στο διεθνές σεμινάριο με θέμα “Η ελκυστικότητα και η ευρωπαϊκή ταυτότητα της μεγάλης Περιφέρειας της Αδριατικής – Ιονίου: Μία πρόκληση για τις ελληνόφωνες τοπικές περιοχές της Καλαβρίας”, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Πάρκου του ελληνόφωνου χωριού Ασπρομόντε του Δήμο Μπούα (Bova) συμμετείχε ο Δήμος Χανίων.

Ειδικότερα, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, Μιχάλης Αρτεμάκης, παρουσίασε εισήγηση με θέμα: “Στρατηγικές για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Περιφέρεια Κρήτης. Η εμπειρία του Δήμου Χανίων, μια καλή πρακτική”. Ο κ. Αρτεμάκης επικεντρώθηκε στη διαμόρφωση νέων στρατηγικών για τον Δήμο Χανίων κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2019 στον τομέα του πράσινου τουρισμού στις περιοχές της ενδοχώρας του Δήμου.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν οι εξής θεματικές ενότητες:

"Sponsored links"

  • Πολιτισμός
  • Κλίμα – επιχειρήσεις – υγεία: Το κλίμα και το περγαμόντο
  • Τουρισμός και ποιότητα των αστικών κέντρων: Κοινωνία των Πολιτών

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του σεμιναρίου συζητήθηκε η προοπτική αδελφοποίησης του Δήμου Χανίων με τον Δήμο Μπούα (Bova), ο οποίος έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο της UNESCO.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live