Συμμετοχή του Τμήματος ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ στην Έκθεση Καινοτομίας Innodays 2022

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Tριήμερο Καινοτομίας “InnoDays – Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης 2022” που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης στις 25-27 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις μορφές της εκδήλωσης.

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ είχε σημαντική παρουσία στην εκδήλωση με τη συμμετοχή του εργαστηρίου Επιστήμης Δεδομένων, Πολυμέσων και Μοντελοποίησης (DataLab) ανάμεσα στους εκθέτες της εκδήλωσης στο περίπτερο Α07 του ΕΛΜΕΠΑ. Το εργαστήριο DataLab του Τμήματος παρουσίασε καινοτόμες εφαρμογές στην ανάλυση δεδομένων όπως η εφαρμογή κινητών Visit Planner που μπορούν να χρησιμοποιήσουν πλέον οι επισκέπτες της πόλης του Αγίου Νικολάου για να περιηγηθούν στην πόλη σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους. Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε και η πρόσφατη Διεθνής Διάκριση του Εργαστηρίου DataLab στον διαγωνισμό πληροφορικής του RecSys που μπορεί να οδηγήσει σε καινοτόμο προϊόν πρόβλεψης των αγορών χρηστών σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι επισκέπτες επίσης ενημερώθηκαν και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις υποδομές και το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος αλλά και για το δωρεάν πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του με θέμα «Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» που και φέτος συμπεριλαμβάνεται στα μεταπτυχιακά με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Κρήτη σύμφωνα με τον αριθμό των αιτήσεων που δέχθηκε και το ποσοστό 100% αποδοχής της εγγραφής τους και από τους 24 επιτυχόντες φοιτητές. Στην παρουσίαση του εργαστηρίου συμμετείχαν οι Καθηγητές του Τμήματος Κώστας Παναγιωτάκης και Γιώργος Βασιλειάδης και το συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ του εργαστηρίου Χάρης Παπαδάκης από το Τμήμα ΗΜΜΥ του ΕΛΜΕΠΑ.

"Sponsored links"

Ταυτόχρονα το Τμήμα είχε παρουσία και στα Πάνελ συζήτησης της εκδήλωσης με τη συμμετοχή του Κώστα Βασσάκη, έκτακτο διδακτικό προσωπικό του Τμήματος, στο Panel Συζήτησης: Μηχανισμοί επώασης και στήριξης καινοτόμων επιχειρήσεων αλλά και στις παράλληλες Παρουσιάσεις με τη παρουσίαση του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Μάνου Περακάκη με θέμα Social Listening: Αντλώντας χρήσιμα δεδομένα για την επιχείρηση ή τον οργανισμό μου από τα Social Media και το Web.

Τέλος σημαντική επίσης θεωρείται η παρουσία του Τμήματος ανάμεσα στους υπόλοιπους εκθέτες της εκδήλωσης μέσω της mentionlytics που έχει ιδρυθεί από μέλη ΔΕΠ του Τμήματος αλλά και της Tourmie που έχει ιδρυθεί από απόφοιτους του Τμήματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live