Συμφωνία Gazprom-Κίνας για πληρωμή του ρωσικού φυσικού αερίου σε εθνικά νομίσματα

Κανένα σχόλιο

Ο κρατικός γίγαντας φυσικού αερίου υπέγραψε μια πρόσθετη συμφωνία στην υπάρχουσα σύμβασή του με την China National Petroleum Corp., όπως ανέφερε η Gazprom σε δήλωση. Η πληρωμή, με άμεση ισχύ, θα γίνει 50% σε ρούβλια και 50% σε γιουάν, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Η Ρωσία στρέφεται επίσης σε πληρωμές σε ρούβλια για φυσικό αέριο με την Τουρκία, η οποία δεν έχει ενταχθεί στις κυρώσεις. Ωστόσο, αρχικά μόνο το ένα τέταρτο του συνόλου θα πληρωθεί σε ρωσικό νόμισμα, με το υπόλοιπο να παραμένει σε δολάρια και ευρώ, ενώ το μερίδιο σε ρούβλια αναμένεται να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

 

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live