Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με Ηγούμενο Μονης Γουβερνέτου για την πύλη σε δημόσιο δρόμο

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, με το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευμενείας κ. Ειρηναίο Ηγούμενο Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου συνοδευόμενο από τον Ιερομόναχο της Ι.Μ. π. Πορφύριο και τον τεχνικό σύμβουλο της Ι.Μ. , ενώ παρευρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της της Νομικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Χανίων.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι καταγγελίες για τοποθέτηση πόρτας επί της επαρχιακής οδού κοντά στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής, η οποία εμποδίζει την ελεύθερη προσπέλαση των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ι.Μ. εξέφρασαν τις απόψεις τους και προσκόμισαν στοιχεία τα οποία θα εξεταστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις