Συνάντηση Βιρβιδάκη με δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα

Κανένα σχόλιο

Με το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα συναντήθηκε, σήμερα Δευτέρα 19/1/2015, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Ο κ. Βιρβιδάκης, βρέθηκε σε γνώριμο περιβάλλον στο Δήμο Χανίων, αφού διετέλεσε Δήμαρχος Χανίων για 8 χρόνια και δημοτικός σύμβουλος Χανίων για μια 12ετία. Ο νυν και ο πρώην Δήμαρχος Χανίων, συζήτησαν τα μεγάλα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως είναι οι πηγές χρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης, η απλούστευση των διαδικασιών και η πάταξη της γραφειοκρατίας, ο εκσυγχρονισμός του «Καλλικράτη», η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής κ.α.

Ο κ. Βιρβιδάκης δεσμεύτηκε ότι από όποια θέση τον τοποθετήσει ο Χανιώτικος λαός, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Αυτοδιοίκηση με στόχο να συμβάλει, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, στην ενίσχυσή της, αφού κατά τη γνώμη του αποτελεί βασικό φορέα ανάπτυξης, ιδιαίτερα της περιφέρειας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live