15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ομιλία Μανούσου Βολουδάκη στο Μάλεμε – Την Τετάρτη η κεντρική προεκλογική ομιλία

Ημερομηνία:

Ο Μανούσος Βολουδάκης μίλησε το Σάββατο σε συγκέντρωση φίλων του στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μαλέμε. Κατά την ομιλία του, ο Μ.Βολουδάκης τόνισε το γεγονός ότι στη σημερινή πολιτική σκηνή οι παλαιές διαχωριστικές γραμμές έχουν χάσει το νόημά τους.

Το γεγονός αυτό, αφ’ ενός αναδεικνύει τη σημασία των προσώπων στην πολιτική, αφ’ ετέρου δίνει τη δυνατότητα της συσπείρωσης των δυνάμεων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Χαρακτήρισε αναγκαία τη συσπείρωση αυτή, για να μην επικρατήσει στις εκλογές η λογική των άκρων, και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών τα τελευταία τρία χρόνια.

Σημείωσε ότι ειδικά στα Χανιά, η δυνατότητα αυτή της συσπείρωσης είναι μεγάλη, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών που ψήφιζε ως πρόσφατα κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά, έχουν φιλελεύθερη πολιτική προέλευση και ιδέες.

Ο Μανούσος Βολουδάκης ζήτησε τη στήριξη των πολιτών, τονίζοντας ότι στην πολιτική οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Κεντρική προεκλογική ομιλία

Ο Μανούσος Βολουδάκης, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία , την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...