Συνάντηση για τα Θέματα του Τουρισμού της Κρήτης είχαν σήμερα με την Έλενα Κουντουρά ο Περιφερειάρχης και ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είχαν σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταυρός Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Στην συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα τέθηκαν όλα τα ζητήματα ανάπτυξης του τουρισμού της Κρήτης με έμφαση την επιμήκυνση της Τουριστικής σεζόν στο νησί και στην αναβάθμιση των δημόσιων έργων υποδομής .

Στην συνάντηση παράλληλα συζητήθηκαν, οι απαιτούμενες συντονισμένες ενέργειες για την ενίσχυση του θεματικού τουρισμού της Κρήτης ,το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας όλων των Περιφερειών υπό το συντονισμό του Υπουργείου Τουρισμού για μια ενιαία τουριστική στρατηγική, αλλά και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον κινηματογραφικό τουρισμό ,τον τουρισμό υγείας, τον καταδυτικό τουρισμό κ.α.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις