22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνάντηση Γ. Σταθάκη με τον επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων

Ημερομηνία:

Η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, σύμφωνα δήλωση του υπουργού στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Συνάντηση με τον επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν θα έχει στο περιθώριο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik.

Παράλληλα, το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ – Νόβοστι αναφέρεται στην ιστορία της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και της επισκευαστικής εταιρείας ROSCO και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, για τα οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της η ρωσική πλευρά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ