Συνάντηση Δημάρχου Γαύδου με τον Υπουργό Εσωτερικών παρουσία Βαγιωνάκη, Μπαλωμενάκη: Δέσμευση Υπουργού για κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 9/11, μεταξύ της Δημάρχου Γαύδου, κ. Ευαγγελία Καλλινίκου και του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας, οι βουλευτές Χανιών ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευαγγελία Βαγιωνάκη και κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η κ. Καλλινίκου παρουσίασε στην ηγεσία του Υπουργείου τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό στον Δήμο Γαύδου, οι οποίες δημιουργούν δυσκολίες στην λειτουργία των υπηρεσιών του νησιού.

"Sponsored links"

Ο κ. Κουρουμπλής εξέφρασε την πρόθεση του να συμβάλλει, στο μέτρο που του αναλογεί, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Γαύδο που θα επιλύουν τα πρακτικά ζητήματα που έχουν παρουσιαστεί, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών στο ακριτικό νησί.

Από τη μεριά του, ο κ. Μπαλάφας, σημείωσε τον ειδικό ρόλο και την ιδιαίτερη θέση του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στη συνολική προσπάθεια που κάνει το Υπουργείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κατοίκων όλου του νησιωτικού χώρου, σε σχέση με την στελέχωση ή με πρακτικά θέματα ρύθμισης οικονομικών ζητημάτων.

Κλείνοντας η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της για συνάντηση και για την βοήθεια σε τεχνικό επίπεδο από τις υπηρεσίες του Υπουργείου, με τον Υπουργό Εσωτερικών να ζητάει τις προτάσεις της για βελτιώσεις στον θεσμό του Καλλικράτη σχετικά με μικρούς και απομακρυσμένους Δήμους όπως η Γαύδος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τον «Καλλικράτη», ο κ. Μπαλάφας ανέφερε πως υπάρχει η δέσμευση για αλλαγές και βελτιώσεις του θεσμικού πλαισίου που καθορίζεται από τον “Καλλικράτη” στις κατευθύνσεις της ενίσχυσης της αυτοτέλειας και της οικονομικής οντότητας των Δήμων και των Περιφερειών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live