15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη – Δημάρχων με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Ημερομηνία:

Την διασφάλιση των χρηματοδοτήσεων για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης, την ανάγκη για αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων από την κεντρική διοίκηση στις Περιφέρειες – Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και την συστράτευση και αλληλεγγύη όλων, φορέων και πολιτών, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη συνάντηση του με τον πρόεδρο της «Ν.Δ.» Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρόεδρος της «Ν.Δ.» συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος του επισκέφτηκαν σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης όπου είχαν συζήτηση με τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχες για θέματα Τοπικής Ανάπτυξης, ενώ ακολούθησε και συνάντηση με Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Ο κ. Μειμαράκης συμμερίστηκε την αγωνία που εκφράστηκε από όλους τους συμμετέχοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνοντας στήριξη στην Περιφέρεια , στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, αφού καλωσόρισε τον κ. Μεϊμαράκη στην πόλη του Ηρακλείου, του έθεσε τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του έκανε δώρο το μετάλλιο που φιλοτεχνήθηκε για το «2014 έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου» καθώς και το βιβλίο της Λιάνας Σταρίδα «Η Λέσχη των Ευγενών του Χάνδακα».

Πριν από τις επαφές του στην περιφέρεια, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο, στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.
Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόταν από τον ευρωβουλευτή, Μανόλη Κεφαλογιάννη, τους βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Λευτέρη Αυγενάκη, και Γιάννη Κεφαλογιάννη, πολιτευτές του κόμματος στον νομό και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...