18.2 C
Chania
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026

Συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων Μινωικών Γραμμών και Οικοτεχνών για την προώθηση προϊόντων οικοτεχνίας στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε χτες στην αίθουσα συνεδριάσεων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χανίων συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΑΟΚ με εκπροσώπους της εταιρείας Μινωικές Γραμμές  A.N.E και Οικοτέχνες της ΠΕ Χανίων.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος των Μινωικών Γραμμών A.N.E  προκειμένου να προωθήσουν προϊόντα οικοτεχνίας μέσα από τις δραστηριότητες της εταιρείας στην γραμμή Χανιά Πειραιάς.

Η συμμετοχή των οικοτεχνών ήταν σημαντική και συνοδεύτηκε με παρουσίαση προϊόντων τους. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και  δράσεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων με θέματα κινητοποιήσεων και εκλογών αντιπροσώπων

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 23/4/2026 με θέματα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων, απεργιών, εκλογής αντιπροσώπων για το 22ο συνέδριο ΟΛΜΕ και εκπαιδευτικό υλικό.

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά κατά του νομοσχεδίου για εργαζομένους ΕΣΠΑ στις κοινωνικές δομές

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά κατά νομοσχεδίου Υπουργείου Εσωτερικών. Ζητεί μετατροπή συμβάσεων ΕΣΠΑ σε αορίστου χρόνου και παραμονή εργαζομένων.

Σταύρος Κουκουτσάκης: Ο δημοσιογράφος που έζησε και έγραψε την ιστορία της Σμύρνης

Σταύρος Κουκουτσάκης: Ο δημοσιογράφος από τη Σάμο που έζησε την ακμή και την καταστροφή της Σμύρνης, ίδρυσε τη Νέα Σμύρνη και κράτησε ζωντανή την προσφυγική μνήμη μέσα από τον Τύπο.