Συνάντηση της ΟΕΒΕΝΧ με τον Δήμαρχο Αποκορώνα

Κανένα σχόλιο

Με τον Δήμαρχο Αποκορώνου, κ. Χ. Κουκιανάκη και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Αποκόρωνα κ. Σ. Σταυρουλάκη συναντήθηκαν την Παρασκευή 21/8/2015 ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒΕΝΧ, κ. Ι. Παυλάκης και κ. Ν. Τερεζάκης καθώς και οι σύμβουλοι της ΟΕΒΕΝΧ, κ. Μ. Γιακουμιδάκης και κ. Γ. Κουτσουρέλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία και οι συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ του Δήμου και των Σωματείων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και έντονη διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

– Ο δήμος Αποκόρωνα λειτουργεί Κέντρο Δια Βίου Μάθησης το οποίο μπορεί να οργανώσει και να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης για τους επαγγελματίες μέλη της ομοσπονδίας. Συμφωνήθηκε να έρθει σε επαφή η Ομοσπονδία με τον Υπεύθυνο λειτουργίας και με τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης Κέντρου ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να χαραχτούν κάποιες στρατηγικές που θα ωφελήσουν τα μέλη της Ομοσπονδίας.

"Sponsored links"

– Συμφωνήθηκε με τον Δήμαρχο Αποκόρωνα να αποστέλλεται ένα ενημερωτικό e-mail από το τμήμα προμηθειών του δήμου προς την γραμματεία της Ομοσπονδίας με τους τρέχοντες διαγωνισμούς που προκηρύσσει ο Δήμος, ώστε να ενημερώνει με τη σειρά της τα μέλη των επαγγελματικών σωματείων.

– Ζητήθηκε από το Δήμαρχο να γίνει πρόσκληση ενδιαφέροντος στα επαγγελματικά σωματεία της Ομοσπονδίας που έχουν σχέση με τα τεχνικά επαγγέλματα για την συνεργασία με ένα εμπειρογνώμονα. Ο εμπειρογνώμονας θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε να μειωθεί το κόστος προμηθειών του δήμου. Ο κύριο Παυλάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι θα προωθήσει το θέμα στα αρμόδια σωματεία.

– Αναφέρθηκε ο κύριος Παυλάκης στην χαρτογράφηση των επαγγελμάτων του δήμου ώστε να υπάρχει μια καλή οπτική για το ποια επαγγέλματα δραστηριοποιούνται στα χωρικά πλαίσια του, καθώς δεν υπάρχει μια σαφή εικόνα για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια του Δήμου.

– Συζητήθηκε με τον κύριο Σταυρουλάκη Στ. το ενδεχόμενο συνεργασίας της Αναπτυξιακής του Δήμου με την Ομοσπονδία, τόσο στον σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης, όσο και στον σχεδιασμό και υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων, καθώς αυτό προβλέπεται στο σχεδιασμό του νέου κύκλου του ΕΣΠΑ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live