19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνέλαβαν τον Πακιστανό που αποπειράθηκε να βιάσει την αγρότισσα στην Ιεράπετρα

Ημερομηνία:

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το απόγευμα ο 32χρονος Πακιστανός εργάτης γης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής αποπειράθηκε να βιάσει την 50χρονη αγρότισσα Κατερίνα Περάκη στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Μετά την καταγγελία της παθούσας, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, καταφέρνοντας, τελικά, να του περάσει χειροπέδες σήμερα, ενώ αύριο Τετάρτη ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιαιοπραγία και απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο Πακιστανός κάλεσε την 50χρονη στο κινητό της και τής ζήτησε να τη συναντήσει μόνη της, για να της ζητήσει συγγνώμη για όσα της έκανε, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντάς της ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών.

Η 50χρονη, τρομοκρατημένη, αρνήθηκε να τον συναντήσει αρχικά, αλλά στη συνέχεια και αφού πρώτα μίλησε με την οικογένειά της και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, κατάφερε, τελικά, να τον παρασύρει σε παγίδα. Έτσι, ο 32χρονος, που, στο μεταξύ, είχε αλλάξει εντελώς εμφάνιση, στην προσπάθειά του, προφανώς, να «ξεγελάσει» τις αρχές, αντί να συναντήσει την κα Περάκη, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Θυμίζουμε πως ο 32χρονος επιτέθηκε στην 50χρονη στο σπίτι της, χτυπώντας την με μανία και σκίζοντάς της τα ρούχα και τα εσώρουχα, ενώ έφτασε στο σημείο να την απειλήσει και με μαχαίρι, εάν δεν δεχόταν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η αγρότισσα, ωστόσο, αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», καθώς, αν και την είχε τυφλώσει, ενδεχομένως με σπρέι πιπεριού, με το που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, και παρά το γεγονός ότι δεχόταν τα βίαια χτυπήματά του για τουλάχιστον 20 λεπτά, κατάφερε, τελικά, να τον διώξει από πάνω της, μπήγοντας τις φωνές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...