31 C
Chania
Πέμπτη, 2 Ιουλίου, 2026

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Χανίων από λάθος πληροφορία για φωτιά σε βυτιοφόρο

Ημερομηνία:

Ένας θόρυβος που ακούστηκε στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου την ώρα που απο τον κεντρικό δρόμο διερχόταν ένα βυτιοφόρο καυσίμων, αναστάτωσε τους περίοικους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πρόκληση πυρκαγιάς.

Αμέσως ισχυρότατες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες απο έξι οχήματα και 14 πυροσβέστες, έσπευσαν στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε, στο βυτιοφόρο υπήρξε μια βλάβη στην “τουρμπίνα” του κινητήρα απο την οποία ακούστηκε και ο θόρυβος, αλλά πέραν κάποιων λαδιών που χύθηκαν στο οδόστρωμα και καθαρίστηκαν απο την Πυροσβεστική, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Τίτου στον Δήμο Πλατανιά

Ο νέος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Τίτος επισκέφθηκε τον Δήμο Πλατανιά. Συνάντηση με Μαλανδράκη, ανταλλαγή συμβολικών δώρων και ευχών για τη νέα ποιμαντική διακονία.

Έναρξη του 1ου Θερινού Σχολείου Αναγεννητικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης υποδέχθηκε 25 συμμετέχοντες από 6 χώρες στο 1ο Θερινό Σχολείο Αναγεννητικής Ιατρικής. Εντατικό πρόγραμμα με διαλέξεις και εργαστηριακή εκπαίδευση στο Ηράκλειο.

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι τριήμερες δράσεις της Πράξης «ΕΚΟΙΝΩ» στο Ηράκλειο για τις Ενεργειακές Κοινότητες

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης διοργάνωσε τριήμερες δράσεις στο Ηράκλειο για τις Ενεργειακές Κοινότητες, με συμμετοχή εκπροσώπων από Ελλάδα και Κύπρο.

Έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ στο Πολυτεχνείο Κρήτης με 1.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027»

Έργα προσβασιμότητας ΑμεΑ στο Πολυτεχνείο Κρήτης με 1.000.000 ευρώ από το Πρόγραμμα «Κρήτη 2021-2027». Ολοκλήρωση το 2030.