15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συναισθηματικά φορτισμένη η ομιλία Π. Πολάκη κατά τη συζήτηση για την αίτηση άρσης ασυλίας του: “Ο Τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει γίνει ο εφιάλτης σας” – Tι είπε για τους φίλους

Ημερομηνία:

Μέσα από μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία, κατά τη συζήτηση για την 7η αίτηση άρσης ασυλίας του, ο Π. Πολάκης πραγματοποίησε έναν απολογισμό του έργου του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν στην τετραετία: Μαραβέγια,Πάτση, Χειμάρα, Νικολάου, Καππάτου, Μαντά, Κουτούπη, Μηταράκη, αλλά και ΙΦΕΤ, ΕΛΤΑ, Υπ. Αμύνης κ.α.

Eίπε ο κ. Πολάκης:

“Κατά τη διάρκεια της τετραετίας Μητσοτάκη, συζητήθηκαν στη Βουλή επτά αιτήματα για άρση της ασυλίας μου και στα πολιτικά δικαστήρια περί τις 15 αγωγές, με τις οποίες οι ενάγοντες μου, ζητούσαν συνολικά, περίπου 1εκ. ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη με προφανή στόχο, να φοβηθώ, να αιμορραγήσω οικονομικά, να ταλαιπωρηθώ ψυχολογικά και οικογενειακά, για να σταματήσω να ενοχλώ και να «συνετιστώ», κάνοντας τα στραβά μάτια στη διαπλοκή και τη διαφθορά που κάνουν πάρτι, μετατρέποντας την πανδημία σε ευκαιρία, θέλοντας παράλληλα να πετύχουν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση και απαξίωση και μέσω αυτής την αποδυνάμωση των καταγγελιών μου, αποδίδοντάς μου τη ρετσινιά του συκοφάντη που όσα καταγγέλλει είναι ΔΗΘΕΝ ψευδή και ανυπόστατα!

Δυο πράγματα καταφέρατε τελικά:

Να ενημερωθούν οι πολίτες για τις υποθέσεις των μηνυτών μου, οι οποίες, παρότι συνιστούσαν εξόφθαλμες περιπτώσεις διαφθοράς, αδιαφάνειας και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, είχαν αποσιωπηθεί πλήρως από τα συστημικά,ΠετσοταισμέναΜΜΕ!

Να αποκαλυφθεί πλήρως στον κάθε πολίτη, το μέγεθος της εξάρτησής σας από το σύστημα της διαπλοκής.

Μάθετε λοιπόν, ότι για όλες τις υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει, ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ πλήρως με τη βούλα των Δικαστηρίων!

Ό,τι έχω πει και καταγγείλει, ήταν ΑΛΗΘΕΣ!”

Όσον αφορά στην υπόθεση Μαραβέγια – όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή – “με σειρά εγγράφων που κατέθεσε, ο Π. Πολάκης απέδειξε ότι το θράσος του βουλευτή Μαγνησίας δεν έχει προηγούμενο. Ενώ αποδεδειγμένα, πιάστηκε έτοιμος «να φορτώσει τη γίδα στην πλάτη»,συνέχισε απτόητος να δίνει συνεντεύξεις απαριθμώντας σωρεία ψεμάτων”.

Ο Χανιώτης βουλευτής τόνιζε:

“Με εντολή του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα ανέλαβα τον Τομέα Διαφάνειας, με στόχο να αποκαλύψω τις όποιες περιπτώσεις διασπάθισης Δημοσίου χρήματος και αυτό έπραξα με τον πιο συνεπή τρόπο όλα αυτά τα χρόνια.

Να ξέρετε καλά ότι:

Δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία, ότι και να κάνετε.|

Ο Π. Πολάκης έκλεισε για μια ακόμα φορά την ομιλία του με δυο όχι τυχαίες, μαντινάδες.

"google ad"

Αρχικά, μία για τη φιλία:

Τη δύναμη στον άνθρωπο τη δίνουνε οι φίλοι

Όπως το λάδι που κρατά το λάδι στο καντήλι

Και μία για το τι δίνει αξία στον βουλευτή:

Υπερηφάνεια ανθρωπιά, μπέσα τιμή και ανδρεία

Αυτά είναι που δίνουνε στο Βουλευτή αξία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ