24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Συνεχίζεται για έναν ακόμη χρόνο, η συνεργασία του Ο.Α.Κ. Α.Ε. και της εταιρίας ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ

Ημερομηνία:

Την συνέχιση της συνεργασία τους, για ένα [1] ακόμη έτος,  επισημοποίησαν μέσω της  υπογραφής σχετικής  σύμβασης  την Τετάρτη  17/01/2024, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και η εταιρία ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ.

Την σύμβαση, που αφορά την παροχή νερού από την υδρογεώτρηση Μ7 της περιοχής «Μπομπόλη Μουράκι» Μυλωνιανών, ιδιοκτησίας του  Ο.Α.Κ. Α.Ε.  υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο

εκπρόσωπος της εταιρίας Σταύρος Κεκάκης, παρουσία της κ. Κατερίνας Πιρπινάκη, Μέλους του Δ.Σ. της  ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ

Η χρονική διάρκεια της, λήγει στις  31/12/2024.

«Με την σημερινή υπογραφή της σύμβασης, επισφραγίζεται για ένα ακόμη έτος, η άριστη σε όλα τα επίπεδα συνεργασία του Ο.Α.Κ. Α.Ε. με την  εταιρία ΝΕΡΑ Κρήτης ΑΒΕΕ. Με τη διοίκηση της εταιρίας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από κοινού, προκειμένου ο τελικός αποδέκτης, ο καταναλωτής, ν’ απολαμβάνει νερό εξαιρετικής ποιότητας. Είναι μια συνεργασία, που «ταξιδεύει» το νερό της Κρήτης, εκτός των συνόρων μας , στοιχείο που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ