Συνεχίζεται η εκτέλεση του έργου του πάρκινγκ της Περίδου

Κανένα σχόλιο

Υπεγράφη χθες, Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, στο Δημαρχείο Χανίων από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης «ΚΥΔΩΝ» Α.Ε., Αντιδήμαρχο Χανίων, Γεώργιο Πουλιδάκη, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας η σύμβαση για τη συνέχιση της εκτέλεσης του έργου “Προσθήκη πέντε υπέργειων ορόφων στο δημόσιο σταθμό αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Περίδου – Υψηλαντών – Καραϊσκάκη & ανάδειξη αρχαιολογικών ευρημάτων”.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 1.160.000 ευρώ με Φ.Π.Α., ενώ το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΚΥΔΩΝ Α.Ε. Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί, όπως ορίζεται στη σύμβαση, έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Το συνολικό έργο περιλαμβάνει την ανέγερση πέντε υπέργειων ορόφων συνολικού εμβαδού 7.500 τετραγωνικών μέτρων, που θα αυξήσουν κατά 145% τις υπάρχουσες θέσεις. Συνολικά θα υπάρχουν 330 θέσεις στάθμευσης εκ των οποίων 180 νέες, που θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην αποσυμφόρηση της πόλης των Χανίων.

"Sponsored links"

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας τόνισε ότι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και της ΚΥΔΩΝ Α.Ε. αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία οι εμπλοκές, που είχαν προκύψει στην εκτέλεση του έργου. “Το εν λόγω έργο θα ολοκληρωθεί, όπως έχει σχεδιαστεί, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες στάθμευσης και συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης μας” επισημαίνει σε δήλωση του ο κ. Βάμβουκας, διευκρινίζοντας ότι για να μετριαστούν οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία του πάρκινγκ, θα πραγματοποιηθεί άμεσα φύτευση του αύλειου χώρου, καθώς και άλλες παρεμβάσεις.

Την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση του έργου εξέφρασε από την πλευρά του και ο Πρόεδρος της ΚΥΔΩΝ Α.Ε., Αντιδήμαρχος Χανίων, Γεώργιος Πουλιδάκης, επισημαίνοντας ότι με την επέκταση του πάρκινγκ της Περίδου θα δοθεί “ανάσα” στο κέντρο της πόλης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις