15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Συνεχίζεται η φύτευση νέων δέντρων… στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Όπως ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός από την προϊσταμένη του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ερωφίλη Φραγκούλη, ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου έχουν φυτευθεί 142 δέντρα σε διάφορα σημεία της πόλης (70 στο παραλιακό μέτωπο, 56 στο Πάρκο Ερυθραίας και 16 σε πάρκα).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου, μέσα στους επόμενους μήνες ο αριθμός των νέων φυτεύσεων θα ξεπεράσει τις 1.000, σε δρόμους και σε υφιστάμενους ή σε καινούργιους χώρους πρασίνου (όπως στον νέο κοινόχρηστο χώρο στην αρχή της οδού Παπαναστασίου, στον νέο κοινόχρηστο χώρο στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης, σε χώρο του Λιμενικού Ταμείου κ.ά).

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η προσπάθειά μας να αυξήσουμε το πράσινο στην πόλη μας συνεχίζεται. Είτε με την δημιουργία καινούργιων πάρκων και κοινοχρήστων χώρων, είτε με τις φυτεύσεις χιλιάδων νέων δέντρων, η αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο στο Ηράκλειο διαρκώς βελτιώνεται.

Έχουμε ακόμα δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε, όμως, χάρις και στην καλή δουλειά των εργαζομένων του Τμήματος Πρασίνου, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ