Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ΤΕΙ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Οι Σύλλογοι εργαζομένων του ΤΕΙ Κρήτης (εκπαιδευτικό, ειδικό τεχνικό και διοικητικό προσωπικό), σε συνελεύσεις τους που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13/09/2013 αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, θεωρώντας ότι δεν έχουν αρθεί οι λόγοι που τους οδήγησαν σ’ αυτές.Η ανακοίνωσή των Συλλόγων αναφέρει:

“Τα σημαντικά ζητήματα εξακολουθούν να υφίστανται και είναι: η διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, η απειλή απολύσεων προσωπικού όλων των κατηγοριών, η υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος που έχει ως συνέπεια την αδυναμία πραγματοποίησης του εκπαιδευτικού έργου, την συρρίκνωση του ΤΕΙ Κρήτης και την κατάργηση στην πράξη του αυτοδιοίκητου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού αποφάσισε τριήμερη απεργία του εκπαιδευτικού προσωπικού από τις 16-18 Σεπτ. 2013 και συνέλευση στις 18/9 για επανεκτίμηση της κατάστασης.

"Sponsored links"

Ο Σύλλογος ΕΤΠ και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού αποφάσισαν κατάληψη του Ιδρύματος  από την Δευτέρα 16 Σεπτ. 2013.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live