15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στο ΤΕΙ Κρήτης

Ημερομηνία:

Οι Σύλλογοι εργαζομένων του ΤΕΙ Κρήτης (εκπαιδευτικό, ειδικό τεχνικό και διοικητικό προσωπικό), σε συνελεύσεις τους που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 13/09/2013 αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, θεωρώντας ότι δεν έχουν αρθεί οι λόγοι που τους οδήγησαν σ’ αυτές.Η ανακοίνωσή των Συλλόγων αναφέρει:

“Τα σημαντικά ζητήματα εξακολουθούν να υφίστανται και είναι: η διάλυση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, η απειλή απολύσεων προσωπικού όλων των κατηγοριών, η υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος που έχει ως συνέπεια την αδυναμία πραγματοποίησης του εκπαιδευτικού έργου, την συρρίκνωση του ΤΕΙ Κρήτης και την κατάργηση στην πράξη του αυτοδιοίκητου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού αποφάσισε τριήμερη απεργία του εκπαιδευτικού προσωπικού από τις 16-18 Σεπτ. 2013 και συνέλευση στις 18/9 για επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο Σύλλογος ΕΤΠ και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού αποφάσισαν κατάληψη του Ιδρύματος  από την Δευτέρα 16 Σεπτ. 2013.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ