ΣΥΡΙΖΑ: Κατεδαφίζουν και χαρίζουν τα σχολειά στη Κίσαμο

Κανένα σχόλιο

Σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κισάμου αναφέρεται:

“Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες κατεδάφισης των  κτιρίων του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Κισάμου, παρά τις εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών αλλά και τοπικών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος όπου ευαγγελίζονταν την αποπεράτωση του σχολικού συγκροτήματος τον Σεπτέμβριο του 2022!

Όμως παράλληλα με την κατεδάφιση, συντελείται και η καθολική αποψίλωση του εργαστηριακού εξοπλισμού, αφού παρά την λεπτομερή του καταγραφή από πλευράς του σχολείου και την κοινοποίηση του στον Δήμο Κισσάμου, οι ιθύνοντες του Δήμου παραχωρούν τον υπάρχοντα εργαστηριακό εξοπλισμό στην εργολαβία του έργου. Αυτό που θα όφειλε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ήταν η αυτονόητη μεταφόρτωση και αποθήκευση του εργαστηριακού εξοπλισμού σε απολύτως προστατευμένο χώρο, ούτως ώστε να επανέλθει προς χρήση μετά την ανέγερση των νέων υποδομών, προς όφελος της εκπαιδευτικής δαδικασίας.

"Sponsored links"

Ο εκάστοτε εργαστηριακός εξοπλισμός των σχολικών μονάδων δεν είναι περιουσία των Δήμων αλλά προέρχεται από τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη μετά από τον κεντρικό σχεδιασμό της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και ως εκ τούτου λογίζεται ως περιουσία του Ελληνικού λαού και σε καμία περίπτωση ως λάφυρο – δώρο στον οποιονδήποτε”.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live