ΣΥΡΙΖΑ: “Μεγάλος αριθμός των βουλευτών δήλωσαν ότι δεν θα πάρουν ούτε βουλευτικό ΙΧ ούτε αστυνομική προστασία”

Κανένα σχόλιο

Διαψεύδει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ελάχιστοι ήταν οι βουλευτές που αρνήθηκαν τα βουλευτικά ΙΧ

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση του leasing με την οποία η Βουλή χορηγεί τα βουλευτικά αυτοκίνητα λήγει τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα επανεξεταστεί το θέμα από μηδενική βάση, ενώ τονίζεται ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης τους στις δομές αλληλεγγύης και στο Κόμμα.

Αναλυτικά

"Sponsored links"

“Σύμφωνα με την προτροπή του πρωθυπουργού κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησαν με φειδώ τη διευκόλυνση που παρέχει η Βουλή για βουλευτικά αυτοκίνητα και αστυνομική συνοδεία.

Μεγάλος αριθμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι δεν θα πάρουν ούτε βουλευτικό ΙΧ ούτε αστυνομική προστασία, οι οποίοι και δεν δήλωσαν την πράξη αυτή. Άλλωστε έχει διαπιστωθεί ότι η διευκόλυνση για τα βουλευτικά ΙΧ αφορά κυρίως στους βουλευτές της περιφέρειας και όχι της Αθήνας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η σύμβαση του leasing με την οποία η Βουλή χορηγεί τα βουλευτικά αυτοκίνητα λήγει τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα επανεξεταστεί το θέμα από μηδενική βάση.

Το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των μελών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει στις δομές αλληλεγγύης και στο Κόμμα”.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live